Óbudai Egyetem Kibermedicina Webinárium

Online konferencia előadások tekinthetők meg 2020.11.19-én 10.00 órától, amelyek az „Innovációs szolgáltató bázis létrehozása diagnosztikai, terápiás és kutató célú kiberorvosi rendszerek fejlesztésére” című projekt célkitűzéseit és eredményeit mutatják be.

A rendezvény fő témái: Daganatterápia, Digitális Patológia és Cukorbetegeket segítő alkalmazások fejlesztése. Az Óbudai Egyetem Kiberorvosi Kompetencia Központja (KIKOK) és konzorciumi partnerei, az  az ELKH Természettudományi Kutatóközpont és a 3DHistech Kft. az „Innovációs szolgáltató bázis létrehozása diagnosztikai, terápiás és kutató célú kiberorvosi rendszerek fejlesztésére” című projekt keretében végzett kutatómunka eredményeiről számolnak be online esemény keretében.

Előadások:

  • Robotalkalmazás mikroszkóp tárgylemezek archiválására nem strukturált működési környezetben: megvalósíthatósági elemzés
  • Digitális mikroszkópia, 3D megjelenítés
  • Kemoterápia optimalizálás: kihívások és eredmények
  • Fizikai aktivitás detekció gépi tanulás segítségével BlackAnt platform használatával
  • Transzgenikus egérmodellek alkalmazása kemoterápia optimalizáláshoz

Az esemény részletes programja és az előadások rövid kivonata a mellékelt meghívóban találhatóak.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://innovacio.uni-obuda.hu/hu/obudai-egyetem-kibermedicina-webinarium

Minden érdeklődő részvételére számítunk!

A Kibermedicina webinárium a 2019-1.3.1-KK-2019-00007 számú „Innovációs szolgáltató bázis létrehozása diagnosztikai, terápiás és kutató célú kiberorvosi rendszerek fejlesztésére” projekt finanszírozásában valósul meg.

MEGHÍVÓ