3DHISTECH

Cégünk, a 3DHISTECH Kft. elkötelezett amellett, hogy a gyors és pontos diagnosztika érdekében digitális patológiai megoldásokat kínáljon az orvosi felfedezések és az oktatás elősegítésére, klinikai patológusok, kutatók és egyetemek számára.

A patológia jövője egyre inkább a digitalizálás felé mutat. A digitális tárgylemezekkel történő munka gyorsabb, könnyebb és jobb minőségű diagnózist tesz lehetővé, ami felgyorsítja a gyógyítás folyamatát.

Az 1996-ban alapított 3DHISTECH Kft. Európában az első patológiai eszközöket gyártó cég, mára világszinten is az egyik piacvezetőnek számít, több mint 2000 eladott rendszerrel. 

Vállalatunk teljes gárdája lelkesen veszi ki a részét a PANNORAMIC teljes diaszkennerek, a Track & Sign, a CaseManager munkafolyamat-menedzsment, a CaseViewer digitális mikroszkópia és a QuantCenter képelemző megoldások fejlesztésében és gyártásában. Egyéb termékeink között szöveti microarray gépek is vannak.

A 3DHISTECH Kft. büszke nyertese a Nemzetközi Szkenner Versenyek képminőségi és szkenner sebességi díjainak.

A szakmai mezőnyből az emel ki bennünket, hogy mi kizárólag a digitális patológiára koncentrálunk; emberi és pénzügyi erőforrásaink teljes egészében a digitális patológiai megoldások fejlesztésére irányulnak.

Bővebben: https://www.3dhistech.com/